14:03 FTSE25 - ETE - FDAX - FDOW      FDAX – FDOW : Το ανοδικό από τα χαμηλά της προηγούμενης εβδομάδας &ndas…
FTSE25 26/08/21 ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΡΑΦΗΜΑ 60΄     Με νέο υψηλό συνέχισε ο 25αρης καθαρίζοντας μας πτωτικά το γράφημα …
13:57 FTSE25 - ETE - FDAX - FDOW      FDAX – FDOW : Η 24/08 έδειξε διόρθωση και η επόμενη ημέρα – όπως …
 ΑΡΧΙΚΗ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ | ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

26/01/2021 13:51 FTSE25 - ETE - FDAX - FDOW

» ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ


      FDAX – FDOW : Μετά τις χθεσινές ζημιές όσων θεωρούν ότι μπορούν < on the fly  > να ανακαλύψουν αλλά και να κερδίσουν χρήματα από τα συμβόλαια, έχουμε εκ νέου την ανώδυνη εικόνα την οποία ζητήσαμε – σε καθαρά τεχνικό επίπεδο – στα σμε. Το οξύτατο πτωτικό αποδείχτηκε πολύ μεγαλύτερο από τα προηγούμενα ημερήσια, φόρτισε σημαντικότατα την κίνηση και είδαμε ένα απόλυτα επιδεικτικό ανοδικό γύρισμα, απόλυτα ψευδές μια και παρά λίγο να προκύψει και ανοδική συνεδρίαση στο fdow. Στον δείκτη μεταβλητότητας είδαμε ακύρωση της διπλής κορυφής αλλά η ανοδική επαναφορά έφερε ακριβώς την διπλή κορυφή εκεί που υπήρχε προηγουμένως. Χωρίς σχέδιο χρήματα δεν βγαίνουν. Αντίθετα, σε θέση απόλυτης φόρτισης – και όχι ενδοσυνεδριακού κραχ …- προέκυψαν σημαντικά κέρδη ενδοσυνεδριακών λογκ θέσεων. Σε κάθε περίπτωση αναλυτικά έχουμε εξαντλήσει την εικόνα, περιοριζόμαστε σε επιμέρους λεπτομέρειες και παραμένουμε με το κλείσιμο του μήνα όπως το αναφέραμε από την αρχή.
     Στο κλασικό ημερήσιο περιμένουμε μέτρηση στο fdow, στο δε fdax είδαμε το κρίσιμο όριο της ανοδικής περιοχής ( 13580 = ΣΠ στον Πίνακα του σ/κ ) να  δοκιμάζεται στο 13588 αλλά και σήμερα στο 13580 και η αντίδραση είναι καθοριστική. Απλά ελέγχουμε ότι γνωρίζουμε από την αρχή με το 13580 να έχει τον πρώτο λόγο.
     Στην πτωτική τριάδα όπως αναφέραμε χθες το σμε αρνήθηκε την ακύρωση των κρίσιμων 30450 μονάδων μέσω του χαμηλού στο 30457 και έχουμε σε εξέλιξη  καθοριστική αντίδραση. Ανοδικά δεν υπάρχει κάτι να αναφέρουμε ως συνέχεια. Στο fdax το 13580 απλά ακολούθησε το fdow και δεν χαμήλωσε την τιμή του. Αναγκαστικά θα ακολουθήσει ως πιο αδύναμο την Αμερική, ενδεχομένως μέσω άρνησης πτωτικής συνέχειας.
     Εβδομαδιαία διαχείριση : 13700 - 14000.  Με το 13580 το σμε δοκίμασε πτωτικά και επανήλθε στην ενδιάμεση περιοχή των δυο ενδείξεων. Περιμένουμε να δούμε εάν αυτό δείξει σε επόμενο βήμα κάτι καλύτερο ανοδικά και σε επίπεδο ανατροπής μιας ανώδυνης μηνιαίας κατάληξης. Θέμα ανοδικής διαφυγής δεν έχουμε μέχρι στιγμής.
     Έλεγχος ημερήσιου κλεισίματος :  Οι 30950 μονάδες θα μας δείξουν ανοδική συνεδρίαση στην Αμερική, το δε fdax οφείλει να κλείσει υψηλότερα των 13880 μονάδων για μια ανοδική συνεδρίαση.
     Δ. Δ.: Δ = 72 – 65 , Τρ= 69 - 62 , Τετ = 00 – 00 , Πεμ = 00 – 00 , Παρ = 00 – 00. Διατηρούμε το : [ Συνεχίζεται η βοήθεια του fdow προς το fdax και εμείς εστιάζουμε ή στο + 80 σε ενδεχόμενες θέσεις σορτ ή στο 50 σε περίπτωση χαμηλώματος των τιμών όσο και εάν επιμένουμε για μια πρακτικά οριζόντια κίνηση ενόψει κλεισίματος μήνα ].
     Συνολικά, διατηρούμε την βασική - αρχική μας θέση η οποία χθες μόνο ενδοσυνεδριακά ακυρώθηκε και κάθε μη τεχνικό μας αφήνει εκτός κίνησης. Τα χρήματα μας παίζουμε άλλωστε…..
     FTSE25 : Έχουμε σε εξέλιξη ανοδική αντίδραση αλλά σε καθαρά πτωτική περιοχή Απλά περιμένουμε να μας περάσει σε κλασική ανοδική μέτρηση ο δείκτης ώστε να έχουμε σταθερή εικόνα διαφορετικά θα το κάνουμε εμείς μέσω κατανομών χρόνου. Θα το ξαναδούμε το απόγευμα, τώρα διατηρούμε το βραχύ 1838 όπως το αναφέραμε χθες.
    ΕΤΕ : Η μετοχή απλά προσπαθεί να συγκρατηθεί στο ημερήσιο την στιγμή κατά την οποία περιμένουμε κλασική μέτρηση. Όχι κάτι περισσότερο σε μια αδιάφορη μέχρι στιγμής δυναμικά εικόνα.
     Στο ωριαίο της μετοχής το 1,96 διατηρείται και υπάρχει σε εξέλιξη ανοδική αντίδραση από πτωτικό τεστ. Απομένει στην μετοχή να μας δείξει μια ανοδική εξαίρεση διαφορετικά έστω και μέσω αναλογικά μεγάλης ανοδικής διόρθωσης θα πρέπει να δούμε τον στόχο του 1,83 στις οθόνες μας. Περιμένουμε κλασική ανοδική μέτρηση.


.

- ΑΡΧΙΚΗ
- ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ
- ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2012 - calculator-analysis.gr -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr