14:03 FTSE25 - ETE - FDAX - FDOW      FDAX – FDOW : Το ανοδικό από τα χαμηλά της προηγούμενης εβδομάδας &ndas…
FTSE25 26/08/21 ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΡΑΦΗΜΑ 60΄     Με νέο υψηλό συνέχισε ο 25αρης καθαρίζοντας μας πτωτικά το γράφημα …
13:57 FTSE25 - ETE - FDAX - FDOW      FDAX – FDOW : Η 24/08 έδειξε διόρθωση και η επόμενη ημέρα – όπως …
 ΑΡΧΙΚΗ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ | ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

12/11/2020 13:32 FTSE25 - ETE - FDAX - FDOW

» ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ


     FTSE25 : Έχουμε νέο υψηλό στον 25αρη και ομαλή εκτέλεση του υφιστάμενου σκέλους σε αριθμητικό επίπεδο όσο και εάν σε επίπεδο πράξεων αποτελεί παρελθόν. Εάν οι αγοραστές μέσω μη τεχνικής επίδειξης έχουν σκοπό να συνεχίσουν ακόμη πιο ψηλά αποφορτίζοντας απλά το σκέλος συνδυαστικά με ελάχιστη χρονική διόρθωση τότε το απόλυτα ακραίο σημείο των 1619 μονάδων τους περιμένει. Πτωτικά έχουμε καθαρό γράφημα και από τις ελάχιστες χρονικότητες ακόμη δεν προκύπτει κάτι, θα το ξαναδούμε στην ώρα του.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
     ETE : Σε σχέση με το 1,286 έχουμε νέο επιμέρους υψηλό πάντοτε στα πλαίσια του διορθωτικού και συνεχίζουμε να ζητάμε ολοκλήρωση του και απόφαση εκεί σχετικά με τον χαρακτήρα και επομένως το μέγεθος του σκέλους.
     Στο ωριαίο της μετοχής διατηρούμε το 1,316 και 1,411 των peak και απόλυτα ακραίου σημείου. Και εδώ θεωρούμε ολοκληρωμένο σε επίπεδο πράξεων το σκέλος και εστιάζουμε σε κάποια κλασική διόρθωση στην περίπτωση κατά την οποία οι αγοραστές έχουν σκοπό να συνεχίσουν ανοδικά αν και το ημερήσιο θα δείξει τον δρόμο μέσω του 1,286. Θα το ξαναδούμε μόλις αλλάξει κάτι περισσότερο, και εδώ πτωτικά δεν υπάρχει κάτι να αναφέρουμε.
--------------------------------------------------------------------------------------------
     FDAX – FDOW : Η βασική μας εικόνα της ισχυρότατης ανοδικής αντίδρασης έχει απέναντι της τις πολλές μονάδες ανοδικά, τη φόρτιση, την ανοδική απόκλιση κλπ. Αυτό μας έδειξε διόρθωση στο εβδομαδιαίο θεωρώντας ως πλήρη την ανοδική κίνηση από τα χαμηλά των τελευταίων 9 - 10 ημερών. Κάθε τι επομένως προς την ανοδική πλευρά αφορά ή παραμονή εκτός αγοράς σειρών παικτών ( αντιγραφή ειδικών συνεδριάσεων 29/30-10 ) ή κίνηση εκτός ελέγχου ανοδικά. Αποφόρτιση επομένως, μείωση των ανοδικών αποκλίσεων, χαμηλότερες τιμές και ως εκεί. Προφήτες δεν είμαστε, με δεδομένα ασχολούμαστε και αυτά μας έδειξαν ακόμη μια φορά ότι υπερτερούσαν  οι υψηλότερες τιμές σε φάση τυπικής πτωτικής κίνησης και αυτό βλέπουμε τώρα επιδεικτικότατα στις οθόνες μας.
     Αρχικά στο κλασικό ανοδικό ημερήσιο έχουμε αριθμητική εικόνα και ως εκεί. Στην ώρα του θα το ξαναδούμε.
     Σήματα : Σε πλήρη δοκιμασία – και το αφήνουμε ως έχει το : [ Στο fdax το 13310 – 13320 δεν δοκιμάστηκε απολύτως οριακά. Συνεχίζει να δείχνει την δύναμη του. Οι αγοραστές οφείλουν να αμφισβητήσουν την τιμή αυτή και σε υψηλότερο επίπεδο να μας δώσουν νέο ανοδικό σήμα – απόδειξη άκρατης ανοδικότητας μέσω υπέρβασης. Το κανονικό σήμα έπρεπε να δοθεί χαμηλά αλλά η κατάλληλη διαχείριση έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο μόνο ένας ισχυρός νέος ανοδικός μήνας ( ;;; ) να μας το δώσει στα χαμηλά του τα οποία θα είναι ήδη σε υψηλότατες τιμές. Καλύτερα : Στο fdow στις 29250 – 29300 μονάδες υπήρχε μηνιαίο πτωτικό σήμα και παραβιάστηκε – αμφισβητήθηκε με το 29995. Απομένει αλλά και ζητείται από την πλευρά μας για να πειστούμε απόλυτα ανοδικός μήνας ο οποίος θα αφήσει την θέση του σε νέο ανοδικό μήνα – ενδεχόμενη παγίδα - μια και οι ανοδικές φορτίσεις θα βρίσκονται στην στρατόσφαιρα και μόνο μέσω χωνέματος θα μπορούν τα δυο σμε να συνεχίζουν ανοδικά. Η τεχνική εικόνα μέσα στην απόλυτη ανοδικότητα της κορυφώνει το ρίσκο διαχείρισης της συνολικά, αυτό θα το ξαναδούμε αρκετές φορές με ορίζοντα την κατάληξη του επόμενου μήνα. Ειδικής φύσης η παρατήρηση αυτή, θα επιμείνουμε επειδή θεωρούμε ότι οι υπολογιστές το έχουν ήδη συμπεριλάβει στον σχεδιασμό τους ].
     Εβδομαδιαία διαχείριση : 11670 – 12600. Λόγω σημαντικότατης απομάκρυνσης από το άνω όριο των 12600 έχουμε χαμηλότερες τιμές και θα αξιολογήσουμε με την εβδομάδα ολοκληρωμένη το κλείσιμο του σμε ως προς το άνω όριο
     Έλεγχος  ημερήσιου κλεισίματος fdax – fdow :  Το 13260 θέλουμε ανοδικά ώστε να έχουμε συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις.  Στο fdow έχουμε τις συνδυαστικές 29520 μονάδες.
     Έλεγχος εβδομαδιαίων πωλητών – αγοραστών : A = 9300 – 9500 / ( 26400 – 26600 > 24600 - 24600 )  –    Π = 12950 – 13050 > 13350 – 13450 /  ( 28750 – 29200 ).  Διατηρούμε το : [ Το fdax κινείται ανάμεσα στις δυο ζώνες πωλητών και ζητάμε ξεκαθάρισμα της θέσης του σε βραχύτατο επίπεδο. Το fdow απλά μετρά την ισχύ της ανοδικότητας του ].
     Δ= 75 – 85 , Τρ= 79 - 79 , Τετ = 00 - 00 , Πεμ= 79 - 78 , Παρ = 00 – 00.  Σταθερή η θέση μας με το : [ Με βάση ότι αναφέραμε χθες έχουμε ισχυρότατη ανοδική εβδομάδα και απλά εστιάζουμε όπως κάνουμε πάγια στο εάν δούμε χαμηλότερες τιμές πριν από το κλείσιμο τη Παρασκευής ή με το άνοιγμα της Δευτέρα ή και οριακά αργότερα. Το 80 επομένως σε πρώτο ρόλο όπως κάνουμε πάγια και ως εκεί ].
    Mε βάση την κλασική ανοδική μας μέτρηση στα δυο σμε κάνουμε τον σχεδιασμό μας ο οποίος τώρα απαιτεί χαμηλότερες τιμές ή έστω χρονική διόρθωση λόγω κορύφωσης ενδείξεων των δεικτών αλλά και πλήρους βραχύτατης ανοδικής μέτρησης. Θα το ξαναδούμε στην ώρα του.


.

- ΑΡΧΙΚΗ
- ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ
- ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2012 - calculator-analysis.gr -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr