14:03 FTSE25 - ETE - FDAX - FDOW      FDAX – FDOW : Το ανοδικό από τα χαμηλά της προηγούμενης εβδομάδας &ndas…
FTSE25 26/08/21 ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΡΑΦΗΜΑ 60΄     Με νέο υψηλό συνέχισε ο 25αρης καθαρίζοντας μας πτωτικά το γράφημα …
13:57 FTSE25 - ETE - FDAX - FDOW      FDAX – FDOW : Η 24/08 έδειξε διόρθωση και η επόμενη ημέρα – όπως …
 ΑΡΧΙΚΗ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ | ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

14/05/2020 13:00 FTSE25 - ETE - FDAX - FDOW

» ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ


     13:00 FTSE25 : Ο δείκτης με νέο χαμηλό - πάντοτε μέσω ετε - στο 1396 πρακτικά έχει ακυρώσει και το απόλυτα ακραίο σημείο των 1394 μονάδων και δοκιμάζει την κρίσιμη περιοχή του ημερήσιου πτωτικού σημείου προσοχής.Προσπαθεί να δημιουργήσει ανοδικές υποθήκες, προσωρινά ορίζουμε το 1423 ως ενδιάμεσο σημείο το οποίο διατηρεί τον δείκτη στην τροχιά των 1394 μονάδων και ζητάμε άμεσα βραχύτατη ή κλασική κατά προτίμηση ανοδική μέτρηση. Εάν ο δείκτης δεν βελτιώσει την θέση του ως προς την κάτω ζώνη προβολών στο εβδομαδιαίο,  θα απαιτηθεί παρέμβαση ή < γεγονός > με βάση το οποίο θα δει υψηλότερες τιμές μια και τεχνικά θα έχει χαλάσει το όποιο τέλος πάντων ανοδικό του.  
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
     13:00 ΕΤΕ : H μετοχή στο ημερήσιο της μας έδωσε το 0,951 το οποίο απέχει απο το πτωτικό σημείο προσοχής του 0,843. Αναμονή επομένως, Στο ωριαίο της ετε το 0,951 έχει στην σειρά το τεστ του 0,912 και εκεί εάν θέλει κάτι ανοδικά η ετε οφείλει μέσω εξαίρεσης να το δρομολογήσει, διαφορετικά και κανονικά το 0,73 την περιμένει. Θα το ξαναδούμε μόλις αλλάξει κάτι περισσότερο.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
     00:40 : FDAX - FDOW : H πτωτική προσέγγιση μας σχετικά με την εβδομάδα αποτελεί παρελθόν μια και άφησε πολλές μονάδες πτωτικά και πλέον έχουμε εστιάσει στο εάν δούμε ανοδική αντίδραση πριν το κλείσιμο της βδομάδας ή κλείσιμο στο χαμηλό της ώστε έχοντας καθαρή πτωτική κατνση να ζητήσουμε τουλάχιστον υψηλότερες τιμές πριν την συνέχεια ή - κανονικά αυτό - ανοδική εβδομάδα λόγω του δμτβ. Με παίξιμο στο 57 - 16 ( μήνας - εβδομάδα στο fdax,  55 - 20 το fdow ) η μοναδική τεχνική εκδοχή αφορά το ερώτημα όπως το θέσαμε με πρώτη εκδοχή την ανοδική φυσικά. Θεωρήσαμε ενδοσυνεδριακές τις ανοδικές  αντιδράσεις και στην πράξη αυτό προέκυψε με νέες σειρές πωλητών, κάτι περισσότερο δεν υπάρχει  μια και έχουν ξεκινήσει αδιάφορα τις μικρές ώρες τους διάφορες πλατφόρμες.                  
     Απο μια διαφορετική πλευρά μας ενδιαφέρει το - 10390 σε ενδοσυνεδριακό επίπεδο σε μια ενδεχόμενη ανοδική αντίδραση του συμβολαίου απο μηδενική θέση διαφορετικά θα πάει ακόμη χαμηλότερα σε θέση πτωτικής φόρτισης κλπ.
     Συνολικά, δεν έχουμε την ισχυρή ανοδική μηνιαία δυναμική, το ημερήσιο έχει περάσει στο εβδομαδιαίο εύρος και το δοκιμάζει χωρίς τελικό αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, αυτό αναφέραμε με διαφορετικό τρόπο πιο  πάνω. Εάν θελήσουμε να δούμε λεπτομερειακά το τριήμερο τότε μέσω φόρτισης στο 11030 βγήκαν οι πρώτες θέσεις σόρτ, η δεύτερη σειρά ( με αιτιολογία την διαφορά φάσης στην κίνηση των δυο σμε ) προέκυψε στο  οριακό υψηλό του 10883 και η τρίτη σειρά στο επίσης απολύτως οριακό 23780 του fdow. Αυτό μέσω παράγωγων κμο με θέσεις σορτ πότε στο ένα και ποτε στο άλλο συμβόλαιο σε μια κατνση. Σε κάθε περίπτωση θεωρήσαμε οτι το trade αυτό έχει ολοκληρωθεί λόγω μονάδων και διαφοράς κίνησης των δυο σμε αλλά και επειδή αυτή υπήρξε η εβδομαδιαία προσέγγιση μας και ως εκεί.Θα το ξαναδούμε κάποια στιγμή μέσα στη συνεδρίαση. 
     13:00 FDAX - FDOW : Καθαρές καταγραφές σορτ κερδών στο fdow, έναρξη στήριξης στο fdax το οποίο πλησιάζει στην δική του ολοκλήρωση του Τ3 και εμείς συνεχίζουμε να θεωρούμε οτι η ελάχιστη αυτή κατασκευή έχει ολοκληρωθεί μια και ικανοποίησε ότι ζητήσαμε απο την αρχή. Απομένει το - περίπου - 10250 στο fdax.  Το - 10390 δεν απασχόλησε το συμβόλαιο και έχουμε καθαρά χαμηλότερες τιμές.
     Ο εβδομαδιαίος δείκτης διακύμανσης παίζει στο 48 - 23 ( μήνας - εβδομάδα ) και η κρισιμότητα των ενδείξεων απλά δεν αναλύτεται. Στο fdow έχουμε το 51 - 21 και συνεχίζουμε να εστιάζουμε στο εάν προκύψει αντίδραση πριν το κλείσιμο της εβδομάδας ή εάν έχουμε κλείσιμο στα χαμηλά της. Ισχύει ότι επαναλάβαμε ήδη αρκετές φορές.
     Συνολικά, έχουμε την εικόνα την οποία ζητήσαμε προκαταβολικά ως εβδομαδιαίο σχηματισμό, οτιδήποτε ανοδικά μέσα στην συνεδρίαση με σκέψεις για αύριο αφορά κλεισίματα υψηλότερα των 10610 - 23500 μονάδων στα δυο συμβόλαια. Θα το ξαναδούμε μόλις παρουσιαστεί κάτι ενδιαφέρον.


.

- ΑΡΧΙΚΗ
- ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ
- ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2012 - calculator-analysis.gr -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr