UPDATE ( 27/02 ) ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΕΙΚΤΩΝ - ΜΕΤΟΧΩN …
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 27/02/21 ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΡΑΦΗΜΑ 60΄     Η μετοχή στο άνοιγμα της εβδομάδας μας έδωσε νέο χαμηλό καθ…
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 27/02/21 ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ     Η μετοχή εκφυλίζει την κίνηση της επιλέγοντας να αντιδ…
 ΑΡΧΙΚΗ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ | ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

27/01/2021 13:55 FTSE25 - ETE - FDAX - FDOW

» ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ


      FDAX – FDOW : Μας ενδιαφέρει να διαπιστώσουμε στο κλείσιμο του μήνα εάν υπάρξουν βιαστικοί πωλητές. Έχουμε ζητήσει ένα ήρεμο κλείσιμο μήνα, είδαμε μια αποτυχημένη πτωτική προσπάθεια, τώρα έχουμε σε εξέλιξη νέα προσπάθεια ακύρωσης της διπλής μηνιαίας κορυφής στο fdow. Στο όριο η τιμή του δείκτη μεταβλητότητας, απλά περιμένουμε την συνέχεια. Σε κάθε περίπτωση, η αρχική μας αναφορά σχετικά με αφύσικη ανοδική συνέχεια επί δίμηνο και παρά τα διαδοχικά νέα και αναιμικά υψηλά παραμένει ως έχει. Ζητήσαμε και περιμένουμε διόρθωση σε μηνιαίο επίπεδο και ως εκεί.
     Στο κλασικό ημερήσιο παραμένουμε με ότι έχουμε, στο ένα συμβόλαιο υπάρχει πτωτική μέτρηση και όχι στο άλλο. Αναμονή για την εξομάλυνση της αντίφασης αυτής. Αναφέραμε ήδη το : [  Στο κλασικό ημερήσιο περιμένουμε μέτρηση στο fdow, στο δε fdax είδαμε το κρίσιμο όριο της ανοδικής περιοχής ( 13580 = ΣΠ στον Πίνακα του σ/κ ) να  δοκιμάζεται στο 13588 αλλά και σήμερα στο 13580 και η αντίδραση είναι καθοριστική. Απλά ελέγχουμε ότι γνωρίζουμε από την αρχή με το 13580 να έχει τον πρώτο λόγο ].
     Σε επίπεδο πτωτικής τριάδας μπορεί κάποιος να διατηρήσει ότι έχουμε αναφέρει αλλά στο fdow η χθεσινή ημέρα μας αλλοιώνει σημαντικά ότι αναφέραμε. Δεν επιμένουμε και θα το ξαναδούμε στην ώρα του. Στο fdax μετά το χθεσινό ανοδικό σήμερα έχουμε πτωτική μέχρι στιγμής συνεδρίαση και θέμα < συνέχειας > προφανώς δεν υπάρχει. Αναμονή επομένως και εδώ.
     Εβδομαδιαία διαχείριση : 13700 - 14000.  Με το 13580 το σμε δοκίμασε πτωτικά και επανήλθε στην ενδιάμεση περιοχή των δυο ενδείξεων.  Εμφανώς αδύναμο ανοδικά οφείλει να δει σημαντική στήριξη από το fdow ώστε να περάσει αλλά και να παραμείνει υψηλότερα της κάτω ένδειξης με ορίζοντα  πάντοτε το κλείσιμο της Παρασκευής. Αυτό φυσικά σε μια εικόνα ανώδυνου μηνιαίου κλεισίματος.
     Έλεγχος ημερήσιου κλεισίματος :  Οι 30820 μονάδες θα μας δείξουν πολικότητα συνεδρίασης στην Αμερική, το δε fdax οφείλει να κλείσει υψηλότερα των 13810 μονάδων για μια ανοδική συνεδρίαση.
     Δ. Δ.: Δ = 72 – 65 , Τρ= 69 - 62 , Τετ = 19 – 25 , Πεμ = 00 – 00 , Παρ = 00 – 00.  Δεν επαρκεί η βοήθεια του fdow στο fdax μια και το ίδιο δεν έχει αντοχή παραμονής υψηλότερα του 50. Με ενδείξεις πλέον γύρω από το 20 μας ενδιαφέρει εάν μέχρι το κλείσιμο της εβδομάδας προκύψουν υψηλότερες τιμές ( στην εκδοχή των υψηλών του νέου μήνα ) ή εάν δούμε καθαρές πωλήσεις και από Δευτέρα ανοδική αντίδραση ( η εκδοχή μίνι κραχ δεν μας απασχολεί προκαταβολικά ).
     Συνολικά, έχουμε σε εξέλιξη την δεύτερη απόπειρα ακύρωσης της διπλής κορυφής σε ένα σημαντικό δείκτη στην μηνιαία έκδοση του. Συνεχίζουμε όμως να ζητάμε πολύ μέτριο κλείσιμο μήνα και ως εκεί.
     FTSE25 : Έχουμε νέα χαμηλά σειράς στον 25αρη και ανοδικά δεν υπάρχει τίποτε στο γράφημα μας. Το 1770 του στόχου παραμένει σε πρώτο πλάνο ώστε να ολοκληρωθεί το σκέλος στην βασική του έκδοση. Ανοδικά δεν υπάρχει κάτι να αναφέρουμε τώρα, θα το ξαναδούμε το απόγευμα.
    ΕΤΕ : Η μετοχή με το νέο χαμηλό της ακύρωσε την παρουσίαση ανοδικής ημερήσιας μέτρησης. Αδιάφορη η εικόνα αυτή, συνεχίζουμε δε να διατηρούμε το αρχικό αίτημα μας για καθαρά χαμηλότερες τιμές για λόγους κλασικής διαδοχικότητας.
     Στο ωριαίο της μετοχής το 1,858 έναντι του 1,83 του στόχου πρακτικά ολοκληρώνει το μέγιστο μέρος του σκέλους αλλά εμείς συνεχίζουμε να ζητάμε και το 1,83 στις οθόνες μας. Ανοδικά τώρα ακόμη και από τις ελάχιστες χρονικότητες δεν υπάρχει κάτι να αναφέρουμε, θα το ξαναδούμε το απόγευμα στο σημείωμα του 25αρη εάν υπάρξει κάτι ανοδικά έστω και βραχύτατα.


.

- ΑΡΧΙΚΗ
- ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ
- ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2012 - calculator-analysis.gr -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr