FTSE25 14/06/21 ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΡΑΦΗΜΑ 60΄     Θα επιμείνουμε στο βασικό στοιχείο της ανάλυσης μας πέρα από το ότι…
13:32 FTSE25 - ETE - FDAX - FDOW     FDAX – FDOW : Μετά τα δυο ανοδικά εβδομαδιαία τραβήγματα είδαμε ως συνέχ…
FDAX 13/06/21 ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ     Τις ημέρες που πέρασαν είδαμε νέα υψηλά στο fdax αλλά το fdow δε…
 ΑΡΧΙΚΗ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ | ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

13/11/2020 13:37 FTSE25 - ETE - FDAX - FDOW

» ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ


     FDAX – FDOW : Η ενδεδειγμένη εκδοχή σορτ θέσης στο 13130 – 13150 μέσω ανοδικής ωριαίας μέτρησης δεν προκύπτει λόγω ρίσκου μια και από Δευτέρα υπάρχει η εκδοχή των υψηλότερων υψηλών προς το 13215. Το έξοχο ενδοσυνεδριακό υψηλό στο 13134,5 ειδικά αφορά μόνο ενδοσυνεδριακούς παίκτες και όχι τον μέσο αναγνώστη του site. Από εκεί και πέρα έχουμε και στο σμε καθαρή οριζόντια κίνηση αποφόρτισης, το ελάχιστο δυνατό δηλαδή από ότι ζητήσαμε. Η εκδοχή ισχυρότατου μήνα και ανάλογης συνέχειας με τον Δεκ δεν μας απασχολεί ως μη τεχνική εκδοχή, στην εβδομάδα έχουμε οριακή εικόνα μη φορτισμένου δείκτη διακύμανσης, απλά οι αγοραστές οφείλουν να μας ξεκαθαρίσουν και την μεγάλη εικόνα πλέον σχετικά με το τι διορθώνει ποιο σκέλος.
     Στο κλασικό ημερήσιο έχουμε καθαρή εικόνα και θα το ξαναδούμε στην ώρα του.
     Σήματα : Και στο κλείσιμο της εβδομάδας διατηρούμε το : [ Στο fdax το 13310 – 13320 δεν δοκιμάστηκε απολύτως οριακά. Συνεχίζει να δείχνει την δύναμη του. Οι αγοραστές οφείλουν να αμφισβητήσουν την τιμή αυτή και σε υψηλότερο επίπεδο να μας δώσουν νέο ανοδικό σήμα – απόδειξη άκρατης ανοδικότητας μέσω υπέρβασης. Το κανονικό σήμα έπρεπε να δοθεί χαμηλά αλλά η κατάλληλη διαχείριση έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο μόνο ένας ισχυρός νέος ανοδικός μήνας ( ;;; ) να μας το δώσει στα χαμηλά του τα οποία θα είναι ήδη σε υψηλότατες τιμές. Καλύτερα : Στο fdow στις 29250 – 29300 μονάδες υπήρχε μηνιαίο πτωτικό σήμα και παραβιάστηκε – αμφισβητήθηκε με το 29995. Απομένει αλλά και ζητείται από την πλευρά μας για να πειστούμε απόλυτα ανοδικός μήνας ο οποίος θα αφήσει την θέση του σε νέο ανοδικό μήνα – ενδεχόμενη παγίδα - μια και οι ανοδικές φορτίσεις θα βρίσκονται στην στρατόσφαιρα και μόνο μέσω χωνέματος θα μπορούν τα δυο σμε να συνεχίζουν ανοδικά. Η τεχνική εικόνα μέσα στην απόλυτη ανοδικότητα της κορυφώνει το ρίσκο διαχείρισης της συνολικά, αυτό θα το ξαναδούμε αρκετές φορές με ορίζοντα την κατάληξη του επόμενου μήνα. Ειδικής φύσης η παρατήρηση αυτή, θα επιμείνουμε επειδή θεωρούμε ότι οι υπολογιστές το έχουν ήδη συμπεριλάβει στον σχεδιασμό τους ].
     Εβδομαδιαία διαχείριση : 11670 – 12600. To σμε επιχειρεί να διατηρήσει υψηλότερο κλείσιμο από τις 12600 και με τον τρόπο αυτό να αφήσει ισχυρές ανοδικές υποθήκες για την εβδομάδα η οποία έρχεται. Αυτό όμως θα το επαναξιολογήσουμε με βάση την τρέχουσα εβδομάδα και την προβολή της. Παραμένουμε επομένως στην υλοποιημένη ανάγκη υψηλότερων τιμών χωρίς αλλαγή μέχρι στιγμής.
     Έλεγχος  ημερήσιου κλεισίματος fdax – fdow : Υψηλότερα του 13100 θέλουμε το σμε ώστε να αναγνωρίσουμε ανοδική συνεδρίαση, οι  29250 μονάδες αφορούν το fdow.
     Έλεγχος εβδομαδιαίων πωλητών – αγοραστών : A = 9300 – 9500 / ( 26400 – 26600 > 24600 - 24600 )  –    Π = 12950 – 13050 > 13350 – 13450 /  ( 28750 – 29200 ).  Παραμένει σε ισχύ το : [ Το fdax κινείται ανάμεσα στις δυο ζώνες πωλητών και ζητάμε ξεκαθάρισμα της θέσης του σε βραχύτατο επίπεδο. Το fdow απλά μετρά την ισχύ της ανοδικότητας του ].
     Δ= 75 – 85 , Τρ= 79 - 79 , Τετ = 00 - 00 , Πεμ= 79 - 78 , Παρ = 78 – 78. Συνεχίζει να είναι σταθερή και αμετάβλητη η θέση μας : [ Με βάση ότι αναφέραμε χθες έχουμε ισχυρότατη ανοδική εβδομάδα και απλά εστιάζουμε όπως κάνουμε πάγια στο εάν δούμε χαμηλότερες τιμές πριν από το κλείσιμο τη Παρασκευής ή με το άνοιγμα της Δευτέρα ή και οριακά αργότερα. Το 80 επομένως σε πρώτο ρόλο όπως κάνουμε πάγια και ως εκεί ].
     Βλέπουμε ήδη την απαίτηση μας για στάσιμη κίνηση με βάση ότι είδαμε ανοδικά, θα θέλαμε και χαμηλότερες τιμές με βάση ότι αναφέραμε από την αρχή ως προς το κερί της Δευτέρας το οποίο θα κλείσει όλες τις λογκ θέσεις και θα επιτρέψει νέους παίκτες να αγοράσουν, κάτι περισσότερο στην ώρα του.
------------------------------------------------------------------------------------------------
     FTSE25 : Ο 25αρης δεν μας έδωσε μέχρι στιγμής νέο υψηλό σειράς και ζητάμε μέχρι το τέλος της συνεδρίασης ή νέο υψηλό ή κλασική πτωτική μέτρηση η οποία ανεξάρτητα από το μέγεθος της δεν θέλουμε να αμφισβητήσει το μεγάλο ανοδικό κερί της Δευτέρας. Έχουμε προσωρινά την καλύτερη ανοδική επιλογή στον δείκτη, δηλαδή ωριαία συσσώρευση χωρίς κανένα πτωτικό βλέμμα, εμείς θα θέλαμε και χαμηλότερες τιμές λόγω κλασικής διαδοχικότητας και ως εκεί. Θα το ξαναδούμε καλύτερα και με την ησυχία μας το σ/κ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
     ETE : Στο εύρος του χθεσινού κεριού παραμένει η μετοχή στο ημερήσιο της και διατηρούμε το κομβικό 1,286 όπως το ορίσαμε από την αρχή και κρίνει ένα πλήρες ανοδικό διορθωτικό ή ένα τυπικό ανοδικό σκέλος. Αναμονή.
Στο ωριαίο της μετοχής τα 1,316 και 1,411 των δυο τελευταίων σημείων παραμένουν ως έχουν και η μετοχή οφείλει όπως και ο δείκτης λόγω χρόνου να μας δώσει άμεσα κλασική πτωτική μέτρηση την οποία θα δούμε αύριο πρωινές ώρες. Και εδώ πρακτικά το σκέλος έχει εξαντληθεί, αναλυτικά συνεχίζει να λειτουργεί.


.

- ΑΡΧΙΚΗ
- ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ
- ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2012 - calculator-analysis.gr -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr