13:00 FTSE25 - ETE - FDAX - FDOW     FDAX – FDOW : Η ανοδική επιμονή του fdow αφορά ευθέως το ημερήσιο ανοδικ…
FTSE25 23/11/20 ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΡΑΦΗΜΑ 60΄     Επιμένουμε στο αίτημα μας σχετικά με χαμηλότερες τιμές στο εβδομαδι…
13:22 FTSE25 - ETE - FDAX - FDOW     FDAX – FDOW : Μια και το fdow μόνο μας έδωσε κάποια πληροφόρηση σχετικά,…
 ΑΡΧΙΚΗ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ | ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

26/10/2020 13:24 FTSE25 - ETE - FDAX - FDOW

» ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ


     FTSE25 : Με νέο οξύ ενδοσυνεδριακό πτωτικό ο 25αρης βλέποντας την αδυναμία - ειδικά - και του fdow έφυγε από το + 1428 και πήγε στο + 1402 ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο στην συνέχεια, μια ανοδική αντίδραση λόγω ακύρωση του ημερήσιου πτωτικού σημείου προσοχής στο fdax. Ο δείκτης βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα σε θέση τεχνικής αντίδρασης, οι μεθοδικές πωλήσεις των τραπεζών δεν επιτρέπουν την εμφάνιση της, ανοδικά και στο ωριαίο ότι ορίζουμε δεν το βλέπει, σιγά – σιγά έστω και με υπεκφυγές εμφανίζεται η κακή πτωτική εικόνα του ισχυρού ημερήσιου πτωτικού την οποία δοκίμασε ανεπιτυχώς να ακυρώσει με το αναιμικό ανοδικό διορθωτικό. Στο ωριαίο του δείκτη ανοδικά δεν έχουμε ακόμη κάτι, περιμένουμε με κλείσιμο να μας δώσει έστω και βραχύτατη ανοδική εικόνα. Θα το ξαναδούμε το απόγευμα, μας ενδιαφέρει η ολοκλήρωση μικρού πτωτικού σκέλους και μια αποδεκτή αλλά και ζητούμενη κλασική ανοδική αντίδραση και ως εκεί.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
     ETE : Το 0,911 μας έδωσε η ετε και συνεχίζουμε να περιμένουμε χαμηλότερες περιοχές. Σε δύσκολη πλέον διαδρομή η μετοχή, οφείλει η ίδια να βρει την δύναμη το πολύ από το 0,73 να αντιδράσει ανοδικά και με δύναμή, διαφορετικά η κίνηση διάλυσης την οποία αναφέραμε από την αρχή θα προκύψει στις οθόνες μας.
     Στο ωριαίο της μετοχής έχει σειρά το τεστ του 0,901 και με ή χωρίς ανοδική αντίδραση θέλουμε χαμηλότερα τις τιμές προς τον στόχο. Εάν η μετοχή μπορεί να δρομολογήσει κίνηση εξαίρεση από το τεστ θα το δούμε αριθμητικά και στην ώρα του. Ανοδικά τώρα δεν έχουμε να αναφέρουμε κάτι ακόμη και από τις ελάχιστες χρονικότητες.
--------------------------------------------------------------------------------------------
     FDAX – FDOW : Η εικόνα όπως την αναφέραμε χθες έχει ξεκαθαρίσει μέσω ακύρωσης του ημερήσιου πτωτικού σημείου προσοχής. Περιμένουμε χαμηλότερες τιμές και ένα πλήρες πτωτικό διορθωτικό πέρα από το ότι ο s&p έχει σημαντικά περιθώρια πριν δρομολογήσει κάτι νέο προς την πτωτική πλευρά. Η διαφορά φάσης στην κίνηση τους μας είναι γνωστή.
     Επομένως, έχουμε αλλαγή εικόνας στην βασική μας χρονικότητα, ελέγχουμε δε σε επιμέρους σε μικρά ανοδικά νέες σορτ θέσεις.
     Σήματα : Χωρίς αλλαγή το [ Το πτωτικό σήμα των 13313 – 13320 αποδείχτηκε ισχυρό και δεν αμφισβητήθηκε καθόλου, απλά δεν προέκυψε στην πτυχή αυτή ένδειξη σοβαρής ανοδικής δυναμικής. Το 28900 – 28930 του fdow οριακά δεν δοκιμάστηκε μέσω του προσωρινού υψηλού μήνα ].
     Εβδομαδιαία διαχείριση : 12050 – 12900.  Σε τυπικό πτωτικό φόντο η πτυχή αυτή όσο και εάν δεν έχει δοκιμαστεί κάποια από τις δυο ενδείξεις μας, μας ενδιαφέρει περισσότερο η ανοδική για σορτ θέσεις και σε κάποια μερίδα παικτών η πτωτική για βραχύτατες – ενδοσυνεδριακές θέσεις λογκ. Θα το ξαναδούμε διπλές φορές μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
     Έλεγχος  ημερήσιου κλεισίματος fdax – fdow :  12590 – 28190. Έχουμε αλλάξει τις ενδείξεις κλεισίματος επειδή τα νέα δεδομένα είναι ακραία και σε κίνηση ορμής.
     Έλεγχος εβδομαδιαίων πωλητών – αγοραστών : A = 12200 – 12300 / ( 27200 – 27400 > 26700 - 28000 )  –    Π = 12950 – 13050 > 13350 – 13450 /  ( 28750 – 29200 ).  Με την έναρξη της εβδομάδας το συμβόλαιο δοκιμάζει την ζώνη των αγοραστών στις 12200 – 12300 μονάδες. Το 11750 – 1185 ακολουθεί, θα το ξαναδούμε μέχρι τότε. Οι ανοχές του fdow χαρακτηριστικές, ακόμη….
     Δ= 21 – 19 , Τρ= 00 - 00 , Τετ = 00 - 00 , Πεμ= 00 - 00 , Παρ = 00 – 00. Παρά τα διαδοχικά χαμηλά ζητάμε ανοδική τεχνική αντίδραση και περιμένουμε να δούμε εάν αυτή εξελιχθεί σε δυναμική αντίδραση λόγω ακύρωσης πτωτικού σημείου προσοχής ή εάν φύγει με την μία και με κίνηση ορμής το σμε προς την πτωτική αποδεκτή διόρθωση. Αναμονή επομένως σε διαδικασία επίδειξης μέσω υπολογιστών μια και τεχνικά από πιο ψηλά έπρεπε να δούμε ανοδική αντίδραση.
  [   Συνολικά,  και τυπικά η εικόνα περιστρέφεται στο εάν ακυρωθεί το ημερήσιο πτωτικό σημείο προσοχής μέσω ανοδικής μηνιαίας αδυναμίας όπως την αναφέραμε από την αρχή.  Εμάς όμως προσωρινά μας ενδιαφέρει η σε εξέλιξη ανοδική εβδομαδιαία αντίδραση όπως την ζητήσαμε αδιαπραγμάτευτα παρά τα νέα χαμηλά και η οποία ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτό μας ενδιαφέρει τώρα και όχι κάτι περισσότερο, θα το δούμε αύριο ενδοσυνεδριακά ].  Αυτό αναφέραμε χθες και ανατράπηκε στην έναρξη της εβδομάδας και σε εικόνα μεθοδικών πιέσεων. Κάθε ανοδική αντίδραση – κανονικά πάντοτε – μας οφείλει χαμηλότερες τιμές και ολοκλήρωση του διορθωτικού, θα το ξαναδούμε μόλις προκύψει κάτι περισσότερο σε αριθμητικό επίπεδο ανοδικά. Κινήσεις ορμής προφανώς ξεφεύγουν από το επίπεδο της τεχνικότητας και αυτό καλείται άμεσα να μας ξεκαθαρίσει το σμε.


.

- ΑΡΧΙΚΗ
- ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ
- ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2012 - calculator-analysis.gr -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr